comeon-logo

ComeOn sports betting recension

Updated: 22 november 2023
Written by Nils Ersondlo Last time updated 22 november 2023
Info
Bonus 100% upp till 500 kr.
Terms & Conditions Min. Insättning 100 kr, max bonus 500 kr. 6x omsättning på betting, minsta odds 1.8. Giltig i 60 dagar.
Payment methods VISA, Mastercard, Swish, Trustly, Zimpler
Countries
Pay n Play
Customer support
Last update Reviewed in
Offer
500 zł Bonus
Nils Ersondlo
Nils Ersondlo
Recensent
Hos ComeOn odds och bettingsajt så hittar du mängder med marknader. De erbjuder både betting och livebetting på sin sajt och du kan spela 100% säkert. Hos ComOn odds så hittar du dessutom cashout funktionen som är ett stort plus!
Nils Ersondlo Recensent

ComeOn odds är ett väldigt innovativ spelsajt som har tagit spelsverige med storm, de har jobbat stenhårt på att ta fram någonting som passar alla, nya som erfarna spelare. Bettingsidan drivs av spelbolaget ComeOn Sweden Ltd och självfallet kommer det med en svensk spellicens.

Comeon erbjuder inte bara odds på sin sajt, här kommer du även hitta en bettingsajt fylld med marknader och live odds. Häng med oss och lär dig allt du behöver veta tillsammans med vår ComeOn sports betting recension!

  • Erbjuder live odds
  • Har svensk spellicens
  • Exklusivt välkomsterbjudande
  • Säker bettingsajt
  • Erbjuder ingen bettingapp

ComeOn odds bonus – 100% upp till 500 kr!

Tar vi en närmare titt på bonuserbjudanden, så kan vi se att bettingsajter inte får erbjuda några andra bonusar än en välkomstbonus till ny spelare som registrerar ett spelkonto för första gången. Detta gäller alla sajter som har en svensk spellicens, anledningen till det är även för att inte uppmuntra till spel. När det sedan kommer till själva välkomstbonusarna så ser vi tydligt att de flesta spelsajterna går ”all in” när det kommer till dem.

ComeOn odds erbjuder alla nya spelare en väldigt exklusiv välkomstbonus, gör du en insättning när du registrerar ett spelkonto, så kommer du få 500 kr att spela för. Denna bonus gäller alla nya spelare, och är vad vi kan kalla en no deposit bonus, då ingen minsta insättning behövs. 

När det kommer till de andra villkoren för erbjudandet så gäller följande:

Vi skulle vilja se att ComeOn odds blir bättre på att informera vad som gäller när det kommer till deras välkomstbonus. Samla alla regler- och villkor på samma ställe och ge detaljerad information om vad som gäller för att få exempelvis biobiljetten.

Viktigt att notera: 18+ Endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% upp till maxbonus 500 kr – 6x omsättning på betting. Giltig i 60 dagar. Se fullständiga regler & villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. I stodlinjen.se I spelpaus.se | Klicka här för fullständiga regler & villkor.

Är det säkert att betta på ComeOn odds?

När det kommer till säkerhet på spelsajter så är det en av de viktigaste delarna. Om inte en spelsajt är säker att spela på, så ska man undvika det. Det finns flera sätt för att se om en sajt är säkert att spela på, det första är att inspektera om de har en svensk spellicens.

ar det sakert att betta pa comeonComeOn odds har självfallet fått en svensk spellicens från Spelinspektionen, detta gör att de får erbjuda sina tjänster på den svenska marknaden och till svenska spelare. Du kan läsa om deras licenser inne på deras hemsida, eller så kan du hitta alla spelsajter- och bolag som har en svensk spellicens listade på Spelinspektionens hemsida.

Du ska aldrig spela på en bettingsajt som inte har en svensk spellicens, då de inte får erbjuda någonting på den svenska spelmarknaden, och du får inte spela på dem. Det bästa sättet att veta om de har licens är att kika in på Spelinspektionens sida, de meddelar även om någon operatör blir av med sin licens och inte får vara på den svenska spelmarknaden längre.

Verktyg

Någonting annat som vi anser är superviktigt, är att bettingsajter ska erbjuda tre stycken verktyg till alla spelare. Dessa verktyg har tagits fram av Spelinspektionen och är ett krav. Anledningen till dessa verktyg är för att du som spelar ska ha ännu mer kontroll över ditt spelande. ComeOn odds erbjuder dessa verktyg på sin spelsajt:

 Dessa verktyg är någonting som du kommer att se när du registrerar ett spelkonto eller när du loggar in på ComeOn odds. Så att du inte ser det i utloggat läge är ingenting att vara orolig för.

Insättningsgränser

Det sista som vi anser är en av de viktigaste delarna och någonting som alla sajter ska erbjuda, är insättningsgränser. Insättningsgränser är till för att spelare inte ska spela för pengar de inte har, och för att spelare ska ha mer kontroll över sitt spelande.

Om du är ny spelare och som registrerar ett nytt spelkonto, så kommer du att bli ombedd att sätta dina insättningsgränser när du registrerar ditt spelkonto, detta kommer du att vara tvungen att göra även om ComeOn är en Pay’N Play sajt.

När du sätter dina insättningsgränser, så ska du utgå ifrån din personliga spelbudget, du ska aldrig spela för pengar som du inte har eller för pengar som ska gå till annat, exempelvis hyra, räkningar, mat med mera.

Skulle det vara så att du sätter en insättningsgräns på 10,000 kr eller mer, så kommer ComeOn odds att kontakta dig. Detta är det lag på och för att dubbelkolla att du kan ha en så pass hög insättningsgräns, samt för att se till att ingen annan än du använder ditt konto och betalningsmetoder.

När det kommer till säkerheten så kan vi meddela att det är någonting som ComeOn tar på fullaste allvar. Alla spelare ska ha en säker och rolig spelupplevelse och detta är någonting som spelsajten verkligen fokuserar på, du kommer märka det på upplägget av sajten, att det är rak på sak tillsammans med solklar information när det kommer till allt.

Registrering

ComeOn odds använder sig av den senaste och enklaste formen av registrering, detta då de använder sig av bankidentifiering för skapandet av spelkonton samt för verifiering av konton.

Du fyller i ditt personnummer när du skapar ditt spelkonto och sedan använder du dig bara av din e-legitimation för att komma in på kontot. När du gjort detta så kan du utan problem, alltid logga in tillsammans med din bankidentifiering.

När vi är inne på spelkontot, så ser vi under ”konto” att man kan ladda upp dokument för verifiering, då ingenting meddelas om att man måste verifiera spelkontot tillsammans med dokument, så kan vi tänka oss att detta gäller när man önskar göra ett uttag från ComeOn. Skulle det vara så att du har några frågor- eller funderingar när det kommer till ditt spelkonto, så kan du alltid kontakta ComeOns support, så kommer de hjälpa dig med allt.

Att registrera samt logga in på en bettingsajt tillsammans med bankidentifiering är säkert, det är simpelt och det är grymt, då man inte behöver lämna ut några som helst uppgifter eller privat information.

ComeOn odds – Spela vanligt eller live!

Det är ju en självklarhet att man kommer ha möjligheten att spela på live odds hos ComeOn. Detta har spelsajten gjort möjligt efter hårt arbete och viljan att erbjuda alla spelare någonting unikt.

Då sajten är så pass lättnavigerat, så hittar man de två direkt. Är du mer en spelare som uppskattar lugnet med att spela tillsammans med odds, så kan du göra detta genom att klicka dig in på just ComeOn Odds som är längst upp i menyn. Där kan du lägga dina spel och sedan är det bara att hålla tummarna att du får det resultat som du vill ha.

Live odds

Live odds är lite annorlunda än vanliga oddsspel. Här kommer du som spelar att ha möjligheten att spela och lägga odds, samtidigt så kommer du kunna följa matcher och sportevent, live. Många gånger kommer du ha möjligheten att lägga fler odds eller avsluta dina spel samtidigt som matcherna eller spelen pågår.

Live odds

Hos ComeOn klickar du dig precis lika enkelt in på live odds, så den är väl markerad i menyn. Om du är ny inom spelvärlden och lite osäker på hur live odds fungerar, så kan vi rekommendera att du läser på lite innan, samt att du har en sport som du gillar och känner till. Detta då ComeOn odds inte har någon information när det kommer till hur det fungerar. Ha lite kött på benen innan du hoppar in i matchen, så kommer du inte ha några som helst problem med att spela på odds.

Livestream

Då ComeOn! Erbjuder liveodds, så är vi inte förvånade att de även erbjuder livestreaming på sin bettingsida. Lika som hos de flesta sajterna, så kan du följa sporter och matcher live om du har ett spelkonto, och om du har pengar insatta på ditt spelkonto. Detta är logiskt, och ett bra sätt för att inte ha spelare som utnyttjar tjänsten.

Att titta på matcher- och sportevent samtidigt som man spelar på odds är idag ett måste, så vi är inte förvånade att ComeOn odds erbjuder denna tjänst. Enda anledningen som vi kan se att man inte använder tjänsten, är att man sitter och tittar på spelen hemma, på puben, på arenan eller liknande.

Multival

Hos ComeOn odds så kommer du att stöta på någonting som heter multival, denna funktion ger spelare möjligheten att skapa dina egna spel på vilken fotbollsmatch som helst, samt på basket och NBA. Denna tjänst är ny hos ComeOn och du kan använda den på din mobil, när du lagt till spelen i ditt val, så kommer du ha möjligheten att räkna ut dina odds, dessa inkluderar:

Denna funktion är verkligen något av en game changer, speciellt om man är ute på språng och vill ta del av matcher och liknande direkt i mobilen.

Cash Out

ComeOn cashout fungerar på ett riktigt smidigt sätt. Skulle det vara så att du lagt ett spel och du märker att du inte håller på att få det resultat som du vill ha. Så kan du välja att säkra en del av din förlust och klicka på cash-out via din betslip.

När det kommer till cashout-funktionen, så är den alltid tillgänglig före en match, samt under matchen, inte efter. Dock så kan det vara värt att ha i åtanke att inga cashouts kan garanteras, detta då marknader kan ändras och att den inte hänger med när ändringen görs. Du kommer alltid att få en bekräftelse om din cash out går igenom, skulle den inte gå igenom skickas istället ett felmeddelande till dig.

Pulse bet

Här har vi någonting som vi inte hittar allt för ofta. ComeOn pulse bet ger dig som spelar chansen att kasta in ett impulsivt bet om du känner på dig att någon kanske kommer att göra mål inom en specifik tid. Upplägget är superenkelt:

  1. Du väljer din insats
  2. Lägger det spel du vill
  3. Ser vinsten (förhoppningsvis) öka

Du kommer att se en mätare, denna mätare börjar röra sig så fort du har lagt ditt spel och du kan följa den samtidigt som du hoppas att du vinner.

Spela ComeOn odds på mobilen

Finns det någon spelsajt som man inte kan spela på mobila enheter idag? Tror inte vi känner till en enda bettingsajt som inte erbjuder sina tjänster på mobiler och surfplattor.

Tillsammans med ComeOn odds, så kommer du kunna följa dina favoritsporter och lägga dina odds precis lika enkelt som på en dator. Enda skillnaden är att du kan spela precis när du vill, var du än befinner dig i Sverige.

Vi hittar inte att man kan ladda ner någon app, men det är många som uppskattar att man inte behöver göra detta, så appar ofta tar plats och det är så pass enkelt att spela direkt i mobilens webbläsare, så man behöver oftast inte ladda ner någonting.

Insättningar- och uttag

Att göra uttag- och insättningar hos ComeOn odds är riktigt enkelt, detta då de erbjuder de bästa och säkraste betalningsmetoderna på spelmarknaden.

Om du väljer att spela som gäst, som är precis som Pay’N Play, så kommer du att kunna välja att göra insättningar tillsammans med Swish eller tillsammans med Trustly. Två av Sveriges mest använda och säkraste betalmetoder. Andra betalmetoder som ComeOn odds erbjuder:

Bra att veta är att ComeOn odds aldrig kommer att ta några avgifter när du som spelar gör insättningar eller när du begär uttag på eventuella vinster. Men du bör kolla så att den betalningsmetoden som du använder dig av inte gör det heller, då detta är olika från metod till metod. Du hittar det alltid i allmänna villkoren för den metod du har.

Om du är osäker på någonting, eller om du har frågor- och funderingar, så kan du alltid kontakta ComeOns kundtjänst. De sitter redo för att hjälpa alla spelare med allt som har med deras sajt att göra.

Vår recension av ComeOn odds

Vi har så gott som bara positivt att säga i denna ComeOn sports betting recension, anledningen är enkelt – de gör sitt yttersta för att alla spelare, ny som erfarna, ska vara nöjda och känna sig säkra när de spelar på deras sportsbook.

Någonting som vi reagerade på när vi inspekterade deras bettingsajt är att vi inte hittade allt för mycket information när det kommer till bonuserbjudandena och att man själv behöver leta reda på dem. Utöver detta så är det en simpel bettingsajt som fokuserar på en säker och rolig spelupplevelse, för alla.

Om du är ute efter ett grym bettingsajt som ständigt ändrar sina välkomstbonusar så ska du absolut kolla in dem. Inte bara för att ComeOn erbjuder odds samt liveodds, men även för att de har ett riktigt stort casino som erbjuder slotspel, livecasino och mer.

Vanliga frågor om ComeOn sport

Finns det någon comeon bonus?

Absolut! Om du frågar oss så är comeon en av de få spelsajter som ständigt ändrar och erbjuder stora och generösa välkomstbonusar. Du kommer hitta bonusar som är anpassade till årstiderna, vädret och mycket mer. Så det gäller att hålla koll!

Vad kan man spela hos comeon betting?

Här hittar vi ett stort utbud av sport och marknader. De erbjuder de största ligorna världen över.

Vilka äger comeon?

Comeon ägs av ComeOn Sweden Ltd. De fokuserar på sina comeonsidor, vilket vi anser är superbra då de inte har flera olika sajter som de måste ta hand om.

Finns det en ComeOn app?

Nej, men man kan spela direkt på deras sajt via webbläsaren. Man behöver inte ladda ner någon app eller installera några program, det är bara att logga in och spela som vanligt.

Got a question or an opinion for this article? Share it with us!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

500 zł Bonus
För att acceptera cookies klicka på Godkänn. Läs mer om cookies på vår sida med Cookie policy.
Cookie policy Godkänn