bet365 poker logo

Bet365 poker recension

Updated: 22 november 2023
Written by Astrid Lynnborn Last time updated 22 november 2023
Info
Bonus Ingen bonus, inget omsättningskrav!
Terms & Conditions Inga villkor för välkomsterbjudande.
Payment methods VISA, Mastercard, paysafecard, Trustly, PayPal
License SGA
Pay n Play
Customer support
Last update Reviewed in
Offer
Till registrering
Astrid Lynnborn
Astrid Lynnborn
Recensent
Hos Bet365 poker så hittar du mängder av turneringar och dessutom dagliga freerolls. Vi rekommenderar att du antingen provar det, eller deras cash games, där du kan spela på flera bord i deras poker app!
Astrid Lynnborn Recensent

Bet365 poker är pokeravdelningen på Bet365 som har flera olika onlinespel på deras sajt. Här kommer vi att gå igenom spelsajtens spelutbud och allt annat som har med just poker att göra.

En sak vi kan berätta redan nu för dig är att Bet365 poker har en svensk licens. Det betyder att du kan plocka ut skattefria vinster. Detta i sin tur innebär att om du blir en hejare på poker så kan du plocka ut miljontals kronor i bästa fall!

 • Cash games
 • Turneringar
 • Freerolls
 • Fantastisk app
 • Ingen bonus för poker

Bet365 poker bonus – spänningen tätnar

Bet365 poker bonus

I skrivande stund så finns det ingen välkomstbonus att hämta första gången du registrerar dig hos Bet365 poker, eller när du sätter in pengar för första gången där efter din registrering. Samtidigt så ser vi att det finns en sektion som heter ”Bonus” där framtida bonusar går att aktivera.

Detta är alltså bonusar som du kan vinna i exempelvis turneringar eller erbjudanden som du erbjuds via olika kommunikationskanaler. Under din registrering så får du nämligen välja på vilka sätt som du vill ta emot kampanjer och erbjudanden på. Där kommer även bonus- och kampanjkoder att skickas.

I och med avsaknaden av insättningsbonus på Bet365 poker så kan vi istället lista upp några allmänna bonusvillkor som brukar gälla när du väl fått tag på en bonus på spelsidan:

Vi vill poängtera att vi inte har funnit någon allmän information om bonusvillkor eller dylikt. Hursomhelst så kan detta möjligen beskrivas i de reklamutskick som kan skickas till dig via de sätt som du godkände att få dem via vid din registrering på Bet365 poker.

Freerolls hos Bet365

Vad är då freerolls? Jo, kortfattat talat så är det som namnet antyder om, ”fria rullar”, eller rättare sagt, ”fria spelpengar”. I detta fall menas att du får spela om riktiga pengar utan att gå in med några egna först.

Exempelvis finns följande slags freerolls på Bet365 poker:

Inuti pokersidan efter registrering, och insättning, så kan du klicka på olika dagliga freerolls så får du fram mer information under ”Detaljer” såsom speltyp, egenskaper, start, inköp, spelare per bord, minst antal spelare, max antal spelare, och antal registrerade spelare just då.

Bet365 poker tips

bet 365 poker

När du har registrerat dig på Bet365 poker och satt in pengar att spela med (läs mer om det under ”Insättning- och uttag” längre ned här på recensionssidan) så kan du lära dig spela poker som ett proffs tack vare ”Spelguide” i navigeringsmenyn.

Klickar eller trycker du där så kommer du vidare till deras hjälpsida där du får mer information om hur du spelar poker. Då det finns ett antal olika speltyper så kan vissa regler skilja sig åt som är bra att känna till innan du väljer mellan olika pokerturneringar bland annat.

Hur spelar man poker?

I de flesta fall så brukar poker gå till så här:

 1. Du och andra spelare får ett antal kort tilldelade (vanligen 2 styck vardera).
 2. Alla spelare skall nu välja om de vill delta i den givna prispotten genom att syna (eng. Call), höja (eng. Raise) eller så kan de lägga sig och inte delta (eng. Fold).
 3. Om minst två spelare väljer att satsa lika mycket och på så vis syna varandra så visas ett par kort på bordet.
 4. Sedan upprepas steg två och ett ytterligare kort visas och detta i sin tur upprepas en gång till. De spelare som är kvar nu får välja att syna, höja, eller lägga sig.
 5. När sista kortet har visats och alla spelare kvar väljer att syna varandra och/eller varandras höjningar så visar de syna kort och den bästa kortkombinationen vinner. Två av ens kort med tre kort på bordet som ger bästa kombinationen för en används alltid.

I dessa former av poker, som exempelvis Texas Hold’em, spelar du alltid mot andra riktiga spelare (andra människor) vilket betyder att om du kan spela bättre än de andra spelarna så kan du mer eller mindre vinna alla deras pengar.

Pokerturneringar

Som sagt så finner du mer information om varje respektive pokerturnering på Bet365 poker. Ett ord du kommer att stöta på ofta då är ”Turbo”. Med det avser hur snabbt varje spelomgång går – vanligen 15-30 sekunder per spelbeslut.

Vid vissa pokerturneringar så brukar du behöva lägga en så kallad ”ante”. En ”ante” är en andel av dina spelmarker vilket du kan behöva lägga inför varje hand även om du väljer att lägga dina tilldelade kort och inte gå med i den givna spelomgången med de andra spelarna.

Allas ”ante” tenderar att bli större i takt med att turneringen fortskrider vilket är till för att påskynda spelandet eftersom spelare slås ut vilket gör att en mindre andel spelare har större del av alla tillgängliga spelmarker.

Cash game

Cash game, eller ”Kontant Spel” som det står under ”Spel” hos Bet365 poker, är exakt som det låter. Du spelar nu med dina riktiga pengar som dina spelmarker istället för spelmarker med kanske helt andra värden.

Spelar du då exempelvis 5 € (endast EUR används på Bet365 poker) så har du alltså satsat 5 € av dina riktiga pengar. Jämför detta med exempelvis spelmarker som är värda 100 och du går in med 100.

Vinner du i fallet med 5 € så vinner du riktiga pengar och lämnar du pokerbordet så får du behålla de riktiga pengarna som du har vunnit. Vid många turneringsbord spelar du dock med spelmarker med ”icke-valutor” så att lämna dessa bord är att ge upp.

Där vinner du endast riktiga pengar efter att turneringen är över och att du kom in bland toppspelarna som får ta del av prispengar. Fenomenet där du hamnar bland toppspelarna som får ta del av riktiga vinstpengar kallas för att du lyckades komma ”in the money”.

Poker regler

Precis som alla hasardspel som har spelregler för allas trevnad och rättvisa utbetalande så är Bet365 poker inget undantag – de har spelregler de med. Kortfattat talat gäller följande när du spelar nätpoker som det så fint kallas för:

Bordsetikett

Om du har möjlighet att chatta med andra spelare vid just ditt bord på Bet365 poker så är det sunt förnuft som gäller. Här följer dock några ”sunda råd” bara för påminnelsens skull:

 1. Skrik och tänk gärna men skriv aldrig vad du tycker om det är negativt.
 2. Hot, kränkningar och/eller trakasserier tolereras aldrig och kommer att straffas.
 3. Anmäl alltid spelaren om du själv blivit utsatt av något nämnt ovanför här av någon spelare.

Tänk så här: hur tycker du att spelare skulle ha uppträtt om de spelat poker fysiskt med varandra? När du vet svaret där så vet du också hur du bör uppföra dig på nätet när du spelar nätpoker.

Hur du ökar dina vinstchanser hos Bet365 poker

Här följer några tips från oss om hur du kan spela Bet365 poker mer eller mindre som ett proffs (kom ihåg att övning ger färdighet):

Spela Bet365 poker utan insättning

På Bet365 poker finns det ingen möjlighet att spela nätpoker utan insättning. Å andra sidan så berättade vi nyss ovanför här att det inte är så smart om du vill lära dig poker från grunden. Att spela nätpoker med låstaspengar på någon annan sida som erbjuder det kommer inte att löna sig i längden.

När du då kommer till denna pokersajt och börjar spela om riktiga pengar mot andra spelare så kommer du att förbluffas över hur annorlunda spelare spelar när riktiga pengar faktiskt står på spel.

Därför tipsar vi dig att hellre spela så billigt cash game som det går vilket är € 0,02/0,05 per small respektive big blind. Då betalar du bara € 0,07 sammanlagt för 2 händer av 6 tillgängliga händer. Fyra händer kan du då lägga dig i väntan på bättre kort (förutsatt att det sitter sex spelare vid bordet där du spelar).

Kampanjer

I och med den nya spellagen i Sverige så får spelsidor inte erbjuda fler än en välkomstbonus i syfte att locka till sig nya spelare. Då Bet365 poker saknar insättningsbonus så lär du inte heller se några i de olika tillgängliga kommunikationskanalerna som de kan kontakta dig på – efter ditt givna samtycke under registrering.

Multibord

På Bet365 poker kan du ladda ned dess mjukvara från sidan och sedan öppna upp flera pokerbord samtidigt. Detta är perfekt om du vill spela vid flera bord samtidigt för att kunna spela fler händer under samma spelsession – på så vis kan du påskynda ditt inlärande av nätpoker!

Sit & Go hos Bet365 poker

Sit & Go finns på Bet365 poker och konceptet ”Sit & Go” betyder att det börjar när ett minst bestämt antal spelare har registrerat sig. Då börjar turneringen omedelbart och vanligen handlar det om att vinna alla spelmarker så får du störst andel av prispengarna som alla som registrerade sig var med och bidrog med.

Registrering

Du kan registrera dig på Bet365 poker genom att klicka eller trycka på gula knappen, ”Bli medlem”. Då får du fylla i dina personuppgifter, inklusive hemadress, postnummer, postort, e-postadress, och telefonnummer.

Nästa steg är sedan att kryssa i om du vill ta emot reklamutskick eller inte via olika kommunikationskanaler som e-post, vanlig post, och/eller mobilnummer. Kryssa också i att du har läst de användarvillkor som gäller.

Nu är du färdig och ingen verifiering behövs. Kontrollera gärna innan du slutför registreringen att alla personuppgifter är korrekta eftersom dessa kommer att kontrolleras när du genomför ditt första uttag.

Insättning- och uttag

Följande insättningsmetoder godtas på pokersidan:

Vid alla valda insättningar så gäller minsta insättning 50 kr förutom check där minsta insättning är 12 500 kr varav vanlig banköverföring (ej Trustly) gäller minst 500 kr insättning per insättningstillfälle. Alla insättningsmetoder är dock avgiftsfria.

Bet365 poker PayPal

Du kan sätta in och ta ut pengar med hjälp av PayPal på Bet365 poker vilket är perfekt om du hanterar flera olika valutor och kanske vill ha EUR på ditt PayPal-konto som du sedan överför direkt till pokersidan som endast hanterar EUR. På så vis minimerar du antalet valutaomväxlingskurser.

Bet365 poker app

bet365 poker app

Du kan ladda ned en Bet365 poker app till iOS, Android, eller ned till din vanliga dator som har operativsystem från Microsoft. Observera att insättningar och uttag ändå kräver att du loggar in i webbläsarversionen av spelsidan för att genomföra dem.

Är det säker att spela poker på Bet365?

Ja, Bet365 poker har funnits sedan 2004 vilket är alltså över 15 år nu. De har en svensk licens från svenska spelmyndigheten Spelinspektionen som övervakar och kontrollerar dem regelbundet.

Därför kan du känna lugn och ro i kropp och sinne när du surfar in på denna spelsida för att spela nätpoker eller kanske casinospel någon gång i framtiden med.

Bet365 poker kundtjänst

Du kommer i kontakt med Bet365 poker kundtjänst på följande vis (välj det som passar dig bäst):

Vad vi tycker om Bet365 poker

Vi tycker att utbudet av olika turneringar och antalet spelare på Bet365 poker är fenomenalt bra. Lite synd att det inte finns någon insättningsbonus.

Samtidigt så har du dock dagliga freerolls turneringar på €25 respektive €50 som du kan delta helt kostnadsfritt i där du tävlar om riktiga pengar. Då tävlar du mot andra människor som då också vill vinna dessa riktiga pengar vilket ger dig chansen att lära dig nätpoker från grunden.

Alternativt rekommenderar vi att du sätter in pengar för att nöta ”cash game” (sv. ”Kontanta spel”) på låga nivåer (0,02 € respektive 0,05 € i small respektive big blinds). Spela gärna flera bord samtidigt genom att ladda ned appen så kommer du att kunna spela fler händer samtidigt och lära dig spelet fortare.

Bet365 Poker FAQ

Hur tar man ut pengar från Bet365?

Att göra ett uttag från Bet365 poker har aldrig varit enklare. Du väljer bara vilken uttagsmetod som du vill använda dig av. Det är bra att kolla så att den metod du använder för insättningar även erbjuds som uttag, om det skulle vara så att du vill använda dig av samma.

Hur lång tid tar ett uttag?

Detta beror helt på vilken betalmetod som du väljer. Många gånger så tar ett uttag några minuter, men om du bestämmer dig för att göra ett uttag med banköverföring, så kan det ta mellan 3 – 5 bankdagar. Kom ihåg att kolla så att du inte måste gå igenom ytterligare verifiering av ditt konto innan du begär ett uttag.

Hur spelar man poker hos Bet365?

Detta är väldigt enkelt och beror helt på vad du vill spela. Vi ger dig allt du behöver veta för att spela hos Bet365, detta är allt från tips, bonusar och hjälp tillsammans med hur du spelar poker hos dem.

Got a question or an opinion for this article? Share it with us!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

För att acceptera cookies klicka på Godkänn. Läs mer om cookies på vår sida med Cookie policy.
Cookie policy Godkänn