Gratis poker – spela och vinn riktiga pengar!

Written by Astrid Lynnborn Last time updated 22 november 2023

Att spela gratis poker är ett fantastiskt sätt att inte spendera sina egna pengar samtidigt som man kan lära sig alla möjliga poker strategier- och regler. Att spela tillsammans med gratis poker utan insättning eller registrering, är någonting som vi verkligen rekommenderar alla som vi verkligen rekommenderar nya spelare.

Här kommer vi att gå igenom hur man spelar poker med låtsaspengar, om man kan vinna riktiga pengar med gratis poker, hur man spelar och självfallet var man spelar.

Spela poker gratis:

Ad disclosure
How we rate?
#
4.5/5

Till registrering

Inga villkor för välkomsterbjudande.
App availability
#

4 HEXAPRO BILJETTER!


Minsta insättning 100 kr.
Endast nya spelare.
Giltiga i 60 dagar.
Kommer utan omsättningskrav.
Giltiga på Buy-in-spel värda 2 euro.
App availability
#

FOKUS PÅ POKER

Inga villkor för välkomsterbjudande.
App availability
#
4.5/5

60 zł Bonus

Ingen insättning krävs
App availability
#
4.5/5

Till registrering

Inga villkor för välkomsterbjudande.
App availability

Vad är det?

Gratis poker är precis som det låter. Du spelar poker tillsammans med låtsaspengar, utan att använda dig av några av dina egna. Enkelt. De bästa pokersajterna erbjuder alla sina spelare möjligheten att spela poker på deras spelsajter utan riktiga pengar.

Gratispoker fungerar precis som vanlig poker på nätet. Du väljer om du vill medverka i turneringar, gratis freerolls, cash games etc. När du gjort detta, så kommer du vanligtvis att se hur mycket inköpet kommer att kosta dig (i gratispengar). Vanligtvis så kommer alla spelare få en specifik summa gratispengar att spela för när de registrerar ett spelkonto.

Ta exempelvis texas poker gratis spel (no limit hold’em). Många av dessa spel kommer att ge dig köpa in dig med 10.000 i startmarker (chips). När du ”betalat” och slagit dig ned vid gratis pokerbordet, så är det bara att vänta på att din tur kommer och börja spela.

Att spela gratis poker kan väldigt ofta vara ett enkelt, socialt sätt att lära sig hur spelet och reglerna fungerar, har man aldrig spelat poker spel tidigare. Det finns nio gånger av tio en chatt, där man kan följa spelets gång, vilken som är ”dealer”, blinds, när ens tänketid för att agera börjar ta slut samt för att chatta tillsammans med andra spelare.

Gratis poker bonus – kan man vinna riktiga pengar?

Pokersajter, precis som de flesta spelsajterna på nätet, är extremt duktiga på att ge nya spelare exklusiva välkomstbonusar när man registrerar ett nytt spelkonto. När det gäller poker, så kan det vara bra att veta att man inte vinner riktiga pengar när man vinner gratis poker spel. Om du spelar ett poker spel utan att göra en insättning, så kommer du att vinna låtsaspengar.

Men kan man vinna riktiga pengar eller andra pokerbonusar? Detta beror helt på spelen samt turneringarna. Vi har nog alla hört om EPT freerolls, där man kan vinna en plats runt ett pokerbord som är värd flera tusen, för nästan inget. Dock så gäller detta inte gratis poker spel, då du fortfarande betalar för att medverka i den specifika turneringen. Vi kommer att gå in mer detaljerat vad poker freerolls är längre ner i denna artikel.

Tar vi en närmare titt på de 100% gratis poker spelen, så kan vi konstatera att det finns bonusar, men att de inte gäller spel med riktiga pengar. Här kan du vinna mer låtsaspengar och andra priser tillsammans med gratis poker. Om du känner för att testa att spela poker för riktiga pengar, samt ta del av ett erbjudande, lär vår artikel om poker online och poker bonus erbjudanden, där hittar du allt du behöver veta innan du spelar för riktiga pengar.

Gratis poker online spel

Som många andra spel, så finns det poker spel tillgängliga i flera olika former, någonting som vi kommer att ta en närmare titt på här. Vad som är bra när man spelare gratis poker utan insättning, är att man kan testa flera olika gratis poker spel, utan att spendera en endaste krona.

Texas Hold’em och no limit hold’em

Texas hold’em är en av de vanligaste och mest spelade pokerspelen, oavsett om det gäller riktiga- eller låtsaspengar. Det finns flera olika varianter och flera bord med samma spel, så man kommer aldrig vara tvungen att vänta på att ett pokerbord ska bli ledigt.

Hold’em gratis poker är som vi redan konstaterat ett av de mest spelade pokerspelen världen över. Spelare kan hänga med och spela tillsammans med de största

Turneringarna i världen tillsammans med låtsaspengar. Detta så gratis poker appar finns tillgängliga att spela gratis poker på, samt genom att följa de bästa pokerspelarna, någonsin. Texas gratis poker är ett spel som du vanligtvis kommer att behöva registrera ett spelkonto för att spela. Detta tar bara några minuter och som bonus för att registrera ett pokerkonto, så får spelare oftast gratispenger.

Free Rolls online

Poker free rolls är någonting som verkligen är bra att ta del av om man är nybörjare. Här har vi möjlighet att spela gratis poker utan insättning och helt utan några risker. Bästa med free rolls är att man kan medverka i turneringarna utan att investera några pengar, och sedan vinna riktiga pengar.

Att vinna en freeroll turnering är inte bara, och enligt oss så är det bra att i alla fall veta grunderna när det kommer till vilka kort man ska spela och hur man ska betta. Självfallet så går detta att göra när man medverkar i en free roll, då man inte använder sig av sina egna pengar. De bästa gratis poker apparna erbjuder sina spelare möjligheten att medverka i exklusiva free roll poker turneringar.

Att medverka i free rolls är utöver riktigt kul, ett sätt att bygga upp en bankrulle, så att man kan spela för riktiga pengar, bestämmer man sig för att göra det. Om inte så ger det spelare bra erfarenhet och chansen att bli en bättre pokerspelare.

Poker free roll bonusar

Att ha möjligheten att ta del av exklusiva bonusar är någonting som vi alla uppskattar. Nu när vi enbart får ta del av en välkomstbonus när vi registrerar ett nytt spelkonto, så är välkomstbonusar någonting som de flesta spelbolagen med svensk spellicens verkligen går all in med. När det kommer till gratis poker och pokerbonusar, så är en bonus med free rolls väldigt vanligt. Innan du bestämmer dig för att spela, ta alltid en närmare titt på vilken bonus som erbjuds, du kan nämligen ha chansen att vinna enorma priser utan att behöva göra någon som helst insättning. Vi listar de bästa gratis poker bonusarna här hos oss.

Gratis poker turneringar

Utöver free rolls, så hittar vi även andra poker gratis turneringar att spela. Detta liknar mer de vanliga cash spelen, då du inte kan ta del av några av de exklusiva free roll bonusarna. Här kommer du istället att spela samt ha chansen att vinna låtsaspengar.

De flesta gratis poker appar är riktigt duktiga på att ha flera olika former av poker gratis turneringar, alla med olika inköp och upplägg. Man kan hitta all information angående den specifika turneringen som man vill medverka i.

Gratis poker regler

När det kommer till gratis poker och spelet regler. Så är det exakt lika som om du skulle spela poker för riktiga pengar. Med andra ord så kommer du inte ha möjligheten att strunta i dem bara för att du spelar gratis poker utan insättning. Gratis poker är extremt enkelt, och i kort så fungerar det lite såhär:

Reglerna som kommer med gratis poker är rak på sak. Viktigast är nog att inte visa sina kort till andra spelare samt att hålla en god ton. Någonting som är självklart oavsett spel.

Gratis poker tips

Det finns ett stort antal olika teorier när det kommer till hur man ska spela, system som man kan använda sig av och testa, samt saker som man bör undvika att göra när det kommer till pokerbordet. Här kommer några riktigt bra gratis poker tips:

  1. Ha en förståelse när det gäller dina motspelare och kom ihåg att du spelar tillsammans med låtsaspengar. Detta kan göra så att många spelare spelar oseriöst samt inte bry sig om man blir av med alla sina ”pengar”. Tänk på att gratis poker spel är just det, gratis.
  2. Satsa på att spela svagt. Du kanske är ny och håller på att lära dig grunderna och hur man spelar poker. Detta betyder garanterat att många som du spelar mot gör desamma. Att spela för aggressivt och höja sina insatser för mycket kan ”skrämma” iväg dina motspelare. Gör mindre insatser och var inte rädd för att ”bara checka”. Det kommer att göra så att du vinner mer i längden.
  3. Delta i turneringar. Turneringar är annorlunda om vi ska jämföra dem med enkla cash games. Här spelar ett större antal spelare och det gäller att vara mer på hugget då borden kommer att ändras, ju fler spelare som åker ut. Detta gör att du lär dig hur det är att göra snabba beslut och läsa av andra spelare snabbare.
  4. Testa olika gratisspel. Detta är ett riktigt bra sätt när det kommer till att lära sig mer om gratis poker och hur de olika spelen fungerar. Genom att testa på olika spel kan man även enkelt hitta just det pokerspelet som man gillar mest, och som man kanske vill testa på tillsammans med riktigt pengar.
  5. Lär dig reglerna och olika strategier. Kanske det viktigaste tipset om du frågar oss. När det kommer till regler och strategier så spelar det ingen roll om man spelar för riktiga eller låtsaspengar. Lär dig hur du spelar och du kommer att få ut det mesta och bästa av spelet.

Spela poker gratis utan registrering

Är du intresserad att lära dig hur man spelar gratis poker, eller om du inte vill spela poker med riktiga pengar. Så ska du ta en närmare titt på de pokersajter som vi rekommenderar här hos oss och hitta den som passar dig bäst.

Större delen av alla pokersajter erbjuder möjligheten att ladda ner en app, då det är mycket smidigare att spela via än ett online casino. Apparna laddas vanligtvis ned direkt vi hemsidan och om man vill registrera ett pokerkonto, så tar det bara några minuter.

Det finns pokersajter som erbjuder spelare möjligheten att spela gratis poker utan registrering, detta är dock inte allt för vanligt, då man helst ser att spelare har ett konto så att man kan fortsätta spela för sina låtsaspengar.

Vanliga frågor om gratis poker

Kan man spela Texas Holdem poker gratis?

Absolut, flera av de bästa pokersidorna ger spelare möjligheten att spela gratis poker utan att behöva göra en insättning. Du hittar allt du behöver veta om gratis poker och sajterna som erbjuder det här hos oss.

Går det att spela gratis poker utan insättning?

Ja, du kan antingen skapa ett spelkonto hos en pokersajt/app som enbart erbjuder poker som gratisspel, eller så kan du testa hos en pokersida som erbjuder båda spel för riktiga samt låtsaspengar.

Kan man vinna riktiga pengar när man spelar gratis poker?

Detta beror helt och hållet på vilken form av bonus som erbjuds, eller om pokersidan erbjuder free rolls och liknande. Vanligtvis när du spelar poker gratis, så kommer dina vinster komma som låtsaspengar och inte riktiga.

Var kan man spela gratispoker online?

Vi listar de bästa spelsajterna som erbjuder gratis poker på nätet. Jämför och hitta vilken sajt som passar dig bäst.

 

För att acceptera cookies klicka på Godkänn. Läs mer om cookies på vår sida med Cookie policy.
Cookie policy Godkänn

Vi utvärderar och jämför personligen alla tillgängliga onlineoperatörer och förser våra användare med uppdaterad och detaljerad information. Hitta våra utvärderingskriterier i recensionerna.