Vi listar alla nya bettingsidor online 2021!

Written by Nils Ersondlo Last time updated 22 november 2023

När det kommer till nya spelbolag och nya bettingsidor så ska vi vara ärliga och säga att det finns många. Vi ser och hör dagligen om nya bettingsajter som vi borde registrera oss hos, och de erbjuder alltid det bästa och senaste på spelmarknaden!

nya bettingsidor

Vi på Kritik är väldigt noga med vilka spelsajter vi rekommenderar, och vi inspekterar alltid sajterna fullt ut innan vi skriver om dem på vår sajt. Här kommer du ha möjligheten att läsa om alla de nya bettingsidorna, vilka erbjudanden de har och om de är säkra att spela på.

Spela på nya bettingsidor 2021:

Ad disclosure
How we rate?
#
5/5

100 zł Bonus

Omsättningskrav gäller. Minsta insättning 100 kr.
App availability
#
4.5/5

100 zł Bonus

Minsta insättning 100 kr. Vinster kommer utan omsättningskrav.
App availability
#
4/5

500 zł Bonus

Min. Insättning 100 kr, max bonus 500 kr. 6x omsättning på betting, minsta odds 1.8. Giltig i 60 dagar.
App availability
#
3.5/5

100 zł Bonus

Minsta insättning 100 kr. minimum odds på 1.7.
App availability
#
Paf
4/5

99 FREESPINS!

Kommer utan omsättningskrav. Minsta insättning 100 kr.
App availability
#
4.5/5

FOKUS PÅ SPEL!

Inga villkor för bonuserbjudande.
App availability
#
4.5/5

100 KR EXTRA!

Insättningskrav på 100 kr
Omsättningskrav: 1x på odds (singelspel eller kombispel).
App availability
#
4.5/5

100 zł Bonus

Minsta insättning 100 kr. Endast nya spelare.
App availability
#
4.5/5

100 KR I GRATISSPEL

Bonus

18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här
Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 juli och framåt.
Min. insättning 200 kr.
Minimumodds 1.80
Bonusen är giltig i 60 dagar.
App availability

Hur vi recenserar nya bettingsidor

Så, hur recenserar man en ny bettingsajt som kanske inte har så mycket information och som kanske inte har kommit igång med allt för många spel eller erbjudanden? Jo, man tittar på om de först och främst har en svensk spellicens från Spelinspektionen. Skulle bettingsajten eller spelbolaget inte ha svensk licens, så kommer vi inte att rekommendera dem till dig eller skriva om dem på vår sajt.

Vi kollar även på hur säkra de nya bettingsidorna är, om de använder sig av den senaste säkerhetskrypteringen för att skydda spelares personliga uppgifter samt betalningsinformation. Och någonting mer som vi tittar noga på är hur de gör med sin kundtjänst, man vill ha möjligheten att snabbt kunna kontakta supporten om man behöver hjälp eller har några frågor eller funderingar. Gärna ser vi även att de nya bettingsidorna har flera sätt att bli kontaktade på – telefon, mejl och chatt är de vanligaste och bästa sätten att höra av sig till dem.

Utöver detta så kollar vi alltid vilka och hur vilka former spel de nya bettingsidorna erbjuder. Som vi nämnde så kanske de inte har ett allt för stort utbud av olika spel, men de kan fortfarande ha bra sporter och flera olika oddsmöjligheter.

Nya bettingsidor med bonusar

När man spelar på nya bettingsidor så vill man självklart bli erbjuden en bonus för att komma igång. Främst för att kanske prova på sajten och se vad man tycker, få en extra chans till vinst samt extra speltid i värsta fall. Det är helt enkelt ett utmärkt sätt att prova på nya bettingsidor.

Det finns några olika typer av bonusar som man kan välja när man letar efter en bonus. Det beror lite på vilket spelbolag man väljer att börja spela hos. Du kan se en komplett guide till betting bonus här på vår sida, skulle det vara så att du är intresserad av att lära dig med när det kommer till vad du kan ta del av.

Det som är viktigt att kika på när man tar del av en bonus på nya bettingsidor är några få pukter och dessa rekommenderar vi att man alltid kikar på i bonusvillkoren.

Betfair betting och deras bonus

Betfair är den ultimata bettingsajten när det kommer till att spela på odds. Jag tror inte ens vi behöver diskutera det. Och genom att vara en av de största, så kan man också erbjuda några riktigt fantastiska bonusar till nya spelare. Om du går till vår Betfair recension och klickar dig vidare till deras sida, så kan du välja att ta del av deras välkomstbonus där de erbjuder alla nya spelare upp till 1000 kr att spela för. Bonusen kommer med omsättningskrav på 5 gånger och gäller såklart på deras oddssida.

LeoVegas och deras generösa välkomstbonus

LeoVegas ger alla nya spelare möjligheten att ta del av en välkomstbonus på 200% med upp till 2000 kr. Detta erbjudande är bara tillgänglig för nya spelare som registrerar ett spelkonto för första gången. När det kommer till reglerna så måste bonusen omsättas 5 gånger och minsta oddsinsats ligger på 1.40 för att omsättningen ska räknas.

100 KR I GRATISSPEL

888Sport, bäst när det kommer till bettingerbjudanden

888 sport är lika som de andra inga nya bettingsidor. Då det för tillfället inte finns allt för många nya bettingsidor på den svenska marknaden. Så betyder inte det att vi inte kan ta del av grymma erbjudanden från de mer erfarna bettingsajterna. 888sport erbjuder alla sina nya spelare en välkomstbonus på 500% med upp till 500 kr.

Vad definierar en ny bettingsida?

Vad definierar en ny bettingsida?Precis som med nya casinosajter, så kommer nya bettingsidor med flera fördelar. Den största fördelen är nog att de ännu inte etablerat sig helt på spelmarknaden och har inte en större bas as spelare. Detta gör att flera nya spelare lockas till exklusiva erbjudanden och unika kampanjer.

Någonting annat som är bra med nya bettingsidor är att om de öppnade upp sina dörrar för bet och odds under 2019, så ska de redan ha en bra start tillsammans med Spelinspektionens alla regler- och villkor tillsammans med att ha en svensk spellicens. Några av dessa nya ändringar som kom i samband med regleringen är följande:

Detta är bara några nya delar som har tagit form efter att den nya regleringen körde igång 1 januari 2019. Och vi ska vara ärliga och säga att vi är sjukt imponerade med hur snabbt och bra spelbolagen har anpassat sig och tagit till sig vad som gäller.

Nya svenska bettingsidor

Det poppar dagligen upp nya bettingsidor och det kan vara svårt att hålla koll på alla. Visste du att Casumo sparkade igång en betting sida inte allt för länge sedan? Den är någorlunda ny och du kommer tillsammans med deras fräsiga tema garanterat hitta någonting som faller dig i smaken!

Vi uppdaterar vår sajt dagligen och kommer att meddela dig så fort vi har andra, nya svenska bettingsidor. Så missa inte att komma tillbaka!

Hur du spelar på nya betting sidor

När det kommer till att spela hos nya betting sidor, så ska man vara medveten att de kanske inte har ett lika stort spelutbud som många äldre bettingsidor erbjuder. Detta betyder inte att du inte kommer att ha en grym spelupplevelse, tvärtom! Väldigt ofta så erbjuder de istället ett unikt upplägg och 110% fokus på ett fåtal olika spel- och matcher – någonting som väldigt många uppskattar.

Innan du bestämmer dig för att spela på en ny betting sajt, kolla så att de erbjuder de sporter och matcher som du vill betta på. När du har hittat en ny betting sida som erbjuder vad just du letar efter, så är det bara att registrera ett spelkonto (om du inte redan har ett), göra en insättning och spela.

Om du är ny så rekommenderar vi även att du tar en närmare titt på de specifika välkomstbonusarna. Alla nya spelare som registrerar ett spelkonto har en möjlighet att ta del av exklusiva bonusar, så det gäller att hålla koll!

Betta hos nya spelbolag utan registrering

Pay’N Play är någonting som blir allt vanligare, samt någonting som de flesta av oss föredrar. Att spela hos en bettingsajt utan att behöva registrera att spelkonto, eller verifiera sig tillsammans med en massa onödiga dokument, hur kan man inte gilla det?

De finns idag flera nya spelbolag som erbjuder möjligheten att betta utan att behöva registrera ett spelkonto, via datorn eller på en mobil enhet. Allt du kommer att behöva är en bankidentifiering, samt en form av insättningsmetod – oftast Swish eller Trustly.

Regler för att spela

Allt kommer med regler, betting är inget undantag. Dock så är det väldigt enkelt när det kommer till betting hos nya spelsajter, speciellt online då du direkt kommer att få all information som du behöver veta innan du sätter igång och spelar. Det gäller alltid att ha koll på vilka insatser som man kan göra – minsta och högsta, hur många spel man får lägga och liknande.

För att vara säker på vad som gäller, så bör du alltid läsa bettingsajtens egna regler- och spelvillkor. Det kommer ge dig information för vad som gäller när det kommer till alla odds- och bettingspel.

Vad du spelar

Vad du spelar är en smakfråga och någonting som du själv bestämmer. Är du insatt i specifika fotbollsspel? Ett fan av hockey eller gillar mycket och spelar vad du känner för? Det enda som vi anser är viktigt när det kommer till vad du spelar, är att du har en förståelse för spelet, känner till lagändringar, skador med mera och tycker att det är kul – ingen idé att spela om du inte tycker att det är roligt.

Om du aldrig spelat på nya betting sidor innan så kan det vara bra att göra lite research på sporten och de eventuella lagen innan. Genom att göra detta så får du mer förståelse och lär dig hur lagen/spelarna vinner.

Spela på nya bettingsidor i mobilen

Att spela på språng är ju någonting som vi alla gillar. Sitta där och hoppas att storvinsten trillar ned i knät i väntan på bussen, eller hoppas på vinst när man sitter på toaletten. Det finns ingenstans som vi inte kan spela… ja, så länge vi har en bra internetuppkoppling, såklart.

Det är nog en av de viktigaste punkterna när det kommer till betting och live odds. Utan en bra och säker internetuppkoppling, så kommer det vara svårt att spela på bettingsidor. Hos de bästa spelsajterna kommer du ha möjligheten att spela på språng, då alla nya bettingsidor ser till att erbjuda en grym spelupplevelse.

Hur säkert är det att spela på nya bettingsidor?

Om vi ska vara ärliga så finns det nog många tillfällen då det är säkrare att spela på nya bettingsidor, till skillnad från gamla som redan har olika licenser och som måste anpassa sig och söka svensk licens.

Nya bettingsidor söker en svensk licens direkt och utvecklar sina sajter därefter. Med detta säger vi inte att äldre sajter inte är säkra! Vi menar bara att de kan ha det jobbigare när det kommer till att anpassa sig till den nya marknaden och vilka regler- och villkor som de måste följa. Nya bettingsidor behöver inte göra detta utan kan skapa sajterna direkt, utan att behöva göra några större ändringar.

Om vi bortser från att spelbolag måste göra ändringar och ansöka om spellicens. Så är det väldigt säkert att spela på nya bettingsidor. En sak som är säker är att spelupplevelsen har blivit mycket säkrare och tar verkligen spelarens sida när det kommer till ansvarsfullt spelande och kontroll.

Alla gamla och nya bettingsidor måste erbjuda alla sina spelare möjligheten att sätta spelgränser. Så att man kan bestämma hur länge man spelar. Det har även blivit obligatoriskt att sätta insättningsgränser när det kommer till hur mycket man spelar för. Du ska alltid sätta en insättningsgräns som utgår från dig spelbudget och aldrig spela för pengar du inte har, eller för pengar som ska gå till annat.

Alla bettingsajter måste även låta spelare välja om de vill stänga av sig från allt spelande via Spelpaus, utan att försöka påverka beslutet genom erbjudanden eller om att man hellre ska sätta spel- eller insättningsgränser. Detta är spelarens beslut och ingenting som spelbolagen ska försöka att ändra på.

Vad som gör gamla, som nya bettingsidor säkra att spela på är att de alltid använder sig av den senaste och säkraste krypteringsteknologin. Detta säkerställer att alla dina uppgifter och betalningsinformation ligger säkert och att ingen tredje part har tillgång till dem.

Vad vi tycker om nya bettingsidor

Vad vi tycker om nya bettingsidorNär det kommer till nya bettingsidor så tycker vi det bara är kul att de kommer in på den svenska spelmarknaden. Detta har ju med att göra att det alltid är roligt när någonting nytt erbjuds oss alla speltokiga. Ja, det må hända att vi inte har allt för många nya bettingsidor just nu. Men det sker dagligen förändringar och Spelinspektionen har öppnat dörrarna så att fler bettingsajter har möjligheten att erbjuda sina tjänster på den svenska marknaden.

Vi ser verkligen fram emot att springa på fler, fantastiska bettingsajter som erbjuder alla spelare, nya om erfarna, en fantastisk spelupplevelse där stämningen är på topp och alla uppgifter ligger i trygga händer.

Nya bettingsidor FAQ

Vad är nya bettingsidor?

Nya bettingsidor är helt enkelt spelbolag som på senare tid lanserats eller som på senare tid inkluderat sportsbetting i deras utbud. Många spelare i Sverige letar efter nya bettingsidor och du hittar en komplett guide hos oss.

Kan man få en bonus på nya bettingsidor?

Ja, faktum är att de flesta nya bettingsidor erbjuder nya spelare en bonus just för att locka till sig spelare och för att du ska få prova på deras produkt.

Är det säkert att spela på nya bettingsidor?

Ja. Alla nya bettingsidor i Sverige måste ha svensk spellicens och följa vissa regler och villkor för att erbjuda spel i Sverige. Här hos oss på Kritik.com rekommenderar vi endast säkra spelbolag.

Kan man spela hos nya bettingsidor i mobilen?

Ja. Väldigt ofta så kommer det vara lättare och gå smidigare att spela hos nya bettingsidor i mobilen. Anledningen till detta är för att de skapar sina spelsajter för att fungera utmärkt och ge bästa spelupplevelsen på mobila enheter.

För att acceptera cookies klicka på Godkänn. Läs mer om cookies på vår sida med Cookie policy.
Cookie policy Godkänn

Vi utvärderar och jämför personligen alla tillgängliga onlineoperatörer och förser våra användare med uppdaterad och detaljerad information. Hitta våra utvärderingskriterier i recensionerna.