Zimpler betting: Gör betting enkelt med Zimpler!

Written by Nils Ersondlo Last time updated 22 november 2023

När det kommer till att göra online betalningar så smidiga och enkla som möjligt, så måste vi vara ärliga och säga att Zimpler vet precis hur man levererar detta. Med sitt innovativa tänk och målet att göra mobilbetalningar tryggare, bättre och snabbare än någonsin när det kommer till mobilenheterna.

zimpler-betting

För personer som kanske inte vet vad Zimpler är, så är det en mobilplånbok för transaktioner och betalningar med din smartphone. Zimpler har tagit fram ett sätt som gör att människor enkelt och säkert kan kontrollera sina transaktioner samt ha full kontroll på sin konsumtion tillsammans med information samt gränssättningar.

Bäst bettingsidor med Zimpler:

Ad disclosure
How we rate?
#
5/5

100 zł Bonus

Omsättningskrav gäller. Minsta insättning 100 kr.
App availability
#
4.5/5

100 zł Bonus

Minsta insättning 100 kr. Vinster kommer utan omsättningskrav.
App availability
#
4.5/5

500 kr Bonus

100%

Insättningskrav på 100 kr
Omsättningskrav: 12x
App availability
#
4.5/5

100 zł Bonus

Minsta insättning 100 kr. Endast nya spelare.
App availability
#
4.5/5

500 KR I GRATISSPEL

Bonus

18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här
Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 juli och framåt.
Min. insättning 100 kr.
Minimumodds 1.80
Bonusen är giltig i 60 dagar.
App availability
#
4.5/5

FOKUS PÅ SPEL!

Inga villkor för bonuserbjudande.
App availability
#
4/5

500 zł Bonus

Min. Insättning 100 kr, max bonus 500 kr. 6x omsättning på betting, minsta odds 1.8. Giltig i 60 dagar.
App availability

Hur fungerar Zimpler betting?

Zimpler är en mobilplånbok, som vi redan nämnt. Men det kan vara intressant att veta just hur det fungerar och mer detaljerat vad det är för någonting. Det är inte någonting som allt för många vet vad det är för någonting och genom att gå igenom all information, så kommer vi kunna ge dig svaren på alla dina frågor.

Låt oss börja med att ta en närmare titt på hur Zimpler skapades. Om vi tar oss en titt på historiken av Zimpler så ser vi att det sparkades igång 2012 och att företaget är ett svenskt fintechbolag.

zimpler-bettingTanken bakom Zimpler är väldigt enkelt. Det är att göra en lättnavigerad, trygg betallösning som används tillsammans med en smartphone. Zimpler har gått ut med att deras fokus, till skillnad från många andra företag, ligger på vänlighet. Detta betyder att de verkligen satt kunden och kundens välmående samt upplevelse ligger i första rum.

Vi ser tydligt att deras fokus verkligen ligger på deras mobila plånbok, denna produkt har funnits under en lång tid och är någonting som företaget ständigt jobbar på att utveckla samt förbättra så att alla kunder ska vara nöjda och glada.

De flesta av Zimplers kontor ligger i Sverige med baser i Stockholm, Göteborg samt Haparanda, vi hittar även ett kontor i Berlin – dock så kan Zimpler enbart användas från konsumenter från Finland och Sverige. Detta säger dock inte att kunder från resterande världen inte kommer att ha möjlighet att ta del av Zimpler och deras mobila plånbok.

Idag kan vi se att det finns nästan 113 000 användare av tjänsten som låter konsumenter göra betalningar direkt i sin telefon – säkert, enkelt och snabbare än någonsin.

Hur använder man Zimpler betting?

Zimpler är som vi redan har nämnt här tidigare en mobilplånbok. Denna produkt låter dig med andra ord göra transaktioner och betalningar direkt i mobilen. Vad du kommer att behöva innan du kan använda tjänsten, är ett zimpler konto. Du skaffar det enkelt via deras hemsida tillsammans med ditt telefonnummer och din e-legitimation.

För att skapa ett konto så fyller du i ditt telefonnummer. När du gjort de så bekräftar du ditt telefonnummer tillsammans med koden som kommer att skickas till dig. Du fyller i koden och sedan verifierar du ditt konto tillsammans med din bankidentifiering.

Efter att du verifierat ditt konto, så kommer du ha möjligheten att logga in var du än befinner dig, närsomhelst. Tillsammans med ditt Zimpler konto så kommer du ha möjligheten att göra betalningar, investera och ta ut pengar på över 1200 diverse sajter tillsammans med faktura, bank eller kort.

Betting med Zimpler

När det kommer till insättningar, betalningar, transaktioner… vad vi nu vill göra och kalla det. Så är Zimpler en supersmidig betaltjänst som låter dig göra överföringar var du än befinner dig. Zimpler är en betalmetod som används dagligen av tusentals spelare runtom i världen. När det kommer till spelbolag så är det en av de största betalningsmetoderna på marknaden.

Insättningar med Zimpler betting fungerar precis lika som om du gör en helt vanlig casinoinsättning. Det är ingen skillnad alls. För att ha möjligheten att göra en insättning, så måste du först logga in på ditt spelkonto, sedan klickar du på ”insättning”.

Betting med Zimpler steg 1

När du klickat på knappen för insättningar, så väljer du Zimpler som insättningsmetod. Skulle du inte hitta Zimpler när du är inloggad på bettingsajten, så beror det på att spelbolaget inte erbjuder betaltjänsten. Spelsajter är alltid väldigt duktiga när det kommer till att erbjuda Zimpler som betalmetod och det är inte ofta som vi inte hittar tjänsten.

När du valt Zimpler som betalningsmetod så väljer du hur mycket du vill sätta in på ditt spelkonto. Tänk på att du inte kan överskrida din insättningsgräns. Du borde också komma ihåg att många sajter har en minsta insättningsgräns. Detta är ofta upp individuellt för varje spelsajt och någonting som de flesta sajter märker upp väldigt tydligt när man önskar göra en insättning.

Betting med Zimpler steg 2

Du väljer hur mycket du vill sätta in på ditt bettingkonto och när du gjort det klickar du bara på ”fortsätt” och anger ditt telefonnummer. Då ditt telefonnummer är länkat till ditt Zimpler-konto, så kommer en verifieringskod skickas till numret och du godkänner betalningen tillsammans med den koden. När du gjort detta så kommer pengarna vanligtvis vara på ditt konto inom kort och du kan lägga dina bet.

Uttag med Zimpler

När det kommer till Zimpler betting så erbjuder väldigt många bettingsidor möjligheten att både göra insättningar- och uttag tillsammans med Zimpler, dock inte alla. Så det kan vara bra att ta en närmare titt om just den spelsajt du är inloggad på erbjuder det eller inte, på så vis kommer du vara säker på om du kan göra uttag eller inte.

Uttag med Zimpler

Zimpler själva lanserade möjligheten att göra direktuttag tillsammans med tjänsten under 2018, detta har gjort att alla de bästa bettingsajterna valt att erbjuda Zimpler om uttagsmetod.

Kommer Zimpler med några avgifter?

Liksom alla betaltjänster så kan det finnas avgifter som man behöva betala. Zimpler är gratis när det kommer till att registrera sig samt när det kommer till att använda tjänsten. Beroende på betalningsmetod samt valuta (som man själv väljer), så kan det finnas skatter och avgifter som man kan behöva betala.

Zimpler stödjer VISA och MasterCard, Swish och faktura. Du kan läsa om de olika betalningsmetoderna när du är inne på ditt spelkonto, innan du gör en insättning.

Fakturabetalning med Zimpler betting

Zimpler ger alla sina kunder möjligheten att göra betalningar tillsammans med faktura. Det fungerar som så att när du gör en insättning på ditt spelkonto tillsammans med Zimpler, så betalar Zimpler samarbetspartnern, när detta har gjorts så kommer du ha 14 dagar på dig att betala fakturan.

Skulle det bli så att du inte betalar den, så kommer en summa på 60 kronor läggar till som påminnelseavgift. Utöver en påminnelseavgift, så kommer även en dröjsmålsavgift att läggar till, denna avgift kommer att ligga på 24% av det insatta beloppet.

Om du väljer att göra en betting betalning tillsammans med Zimpler faktura, så kommer din faktura skickas till dig via e-post, SMS eller via vanlig post. Någonting som kan vara bra att tänka på är att det tillkommer en fakturaavgift:

För att veta vad som gäller, så rekommenderar vi alltid att du läser det finstilta samt kollar villkor och eventuella regler som gäller och väljer den betalningsmetod som passar dig och din budget bäst.

Är Zimpler betting säkert?

När det kommer till säkerhet så ligger Zimpler på topp. De har utvecklat en betalningstjänst som verkligen lyft användares säkerhet till max. Och de jobbar ständigt på att göra tjänsten ännu säkrare.

ar-zimpler-betting-sakertUtvecklarna av Zimpler använder sig av den senaste samt de absolut säkraste krypteringsteknikerna som existerar på marknaden, idag. Detta gör att alla dina uppgifter samt övrig information ligger i säkra händer.

Vi säger inte att någon betalningsmetod inte kommer med risker. Det finns dock en hel del som du själv kan göra för att försäkra att all din information stannar hos dig och inte hamnar i fel händer. Saker som du själv kan göra:

Du borde alltid göra allt i din makt för att se till att dina uppgifter förblir dina och ingen annans. Detta kan du göra genom att se till att alla dina enheter har så hög säkerhet som möjligt. Är du osäker på hur du kan göra detta kan du alltid få hjälp från Zimplers support.

Zimpler betting på mobilen

Zimpler är en mobiltjänst, så det är lite av en självklarhet att man kan använda betalningsmetoden direkt i mobilen. Zimpler har gjort det superenkelt för alla som använder tjänsten att navigera runt och känna sig säker.

Du laddar enkelt ner appen direkt i din smartphone och du kan göra detta direkt från Zimplers hemsida eller via App Store eller Google Play. När du väl har appen nedladdad så är det bara att logga in och börja använda Zimpler betting i mobilen.

Sammanfattning av Zimpler betting

Zimpler är ett superenkelt, säkert och framförallt bra sätt att göra betalningar online tillsammans med mobiltelefonen. Du kommer inte behöva spara några uppgifter och du kommer enkelt ha möjligheten att göra transaktioner och betalningar som överförs inom kort.

Du kommer även ha möjligheten att göra uttag tillsammans med Zimpler. Vilket gör att tjänsten är en mycket uppskattad och rekommenderad tjänst. Vi kan inte annat än att rekommendera Zimpler – här har vi ett supersäkert och enkelt sätt att kontrollera allt som har med våra pengar och transaktioner att göra.

Zimpler betting FAQ

Vad är Zimpler?

Zimpler är en betaltjänst som låter dig göra betalningar och transaktioner på nätet, tillsammans med din mobila enhet (eller dator). Du kan jämföra zimpler som att du har en plånbok på nätet.

Hur fungerar Zimpler?

Du skaffar zimpler enkelt genom att gå in på deras hemsida och fyller i ditt personnummer och verifierar dig tillsammans med din bankidentifiering. När du vill göra en insättning hos en bettingsajt, så väljer du zimpler och verifierar insättningen med ditt mobilnummer.

Vilka casinon använder Zimpler?

Det finns ett stort utbud av bettingsajter som använder sig av zimpler som betalningsmetod, de är ofta väldigt duktiga på att meddela sina spelare vilka betalmetoder man kan använda sig av. Vi listar alla bettingsajter som erbjuder zimpler.

Är Zimpler en säker betalmetod?

Absolut. Det spelare måste tänka på är att inte använda sig av diverse betalmetoder, är att inte använda sig av dem hos osäkra och skeptiska spelsajter. Är du svensk spelare, håll dig till sajter med svensk licens.

För att acceptera cookies klicka på Godkänn. Läs mer om cookies på vår sida med Cookie policy.
Cookie policy Godkänn

Vi utvärderar och jämför personligen alla tillgängliga onlineoperatörer och förser våra användare med uppdaterad och detaljerad information. Hitta våra utvärderingskriterier i recensionerna.