Skip to main content

Trustly – det kan inte bli enklare!

När Trustly grundades år 2008 så var deras vision att alla ägare av bankkonton ska kunna ha möjligheten att göra direkta betalningar på internet utan att behöva vänta på att pengarna överförs precis lika enkelt som att du har pengarna i fickan. Detta blev en stor förändring för internetbetalningar och är nu för tiden en mycket uppskattad betalningsmetod.

Det var tre vänner i stockholm som grundade Trustly år 2008 då de hade drömmen om att betalningar på nätet skulle vara mycket enklare, säkrare och framförallt gå mycket snabbare än vanliga banköverföringar. Trustly visade sig bli en mycket populär betalningsmetod och har sedan det här tiden växt mycket och blivit en av svenskarnas favoriter när det kommer till betalningar och överföringar på betting sajter. År 2011 blev Trustly nominerade och sedan vann de titeln som “rising star” av Deloitte. De lanserade sedan begreppet “pay n play” på spelsajter online och har numer över 200 anställda medarbetare på sina kontor.

Trustly har arbetat hårt för att vara där de är idag, och det är ingen tvekan om att de lyckas, de har blivit en av sveriges mest använda och pålitliga betalningsmetoder.

Sportsbetting sajter som använder Trustly:

Operatör Bonus Länk
Interwetten Sports betting recension Interwetten Sports betting recension 100% upp till 1000 kronor Hämta
Mr Green sports betting recension Mr Green sports betting recension 5000 kr Hämta
Unibet sports betting recension Unibet sports betting recension 100% på första insättningen upp till 2000 Kr Hämta
888 sports betting recension 888 sports betting recension 500 kr Hämta
Betsson sports betting recension Betsson sports betting recension 1000 kr Hämta
Rizk sports betting recension Rizk sports betting recension 2000 KR HOS UNIBET Hämta
LeoVegas sports betting recension LeoVegas sports betting recension 100% odds bonus på första insättningen Hämta

Gör insättningar och uttag säkert med Trustly

Trustly betting

När det kommer till att använda Trustly för att göra äverföringar till och från betting sajter online, så kan vi garantera dig att det inte kan bli smidigare än att använda sig av Trustly. Det är väldigt enkelt att registrera sig hos Trustly och koppla sitt bankkonto eller betalkort och när du väl har det så är det ännu enklare. För att starta med Trustly som betalningsmetod så behöver du endast följa tre enkla steg.

  • Du väljer först din bank och loggar in som vanligt på din internetbank.
  • Du väljer det konto som du önskar göra dina betalningar i från.
  • Du bekräftar sedan din betalning med hjälp av din mobila bank identifiering.

För att spela på bettingsajter online så måste du oftast göra en insättning först. Vissa sajter inom betting erbjuder gratisspel men det är oftast efter det att du gjort din första insättning.

Det enda som du behöver för att göra en insättning med Trustly som betalningsmetod är ett bankkonto samt mobil bankidentifiering.

Om du vill göra en insättning till en bettingsajt med Trustly så måste du först logga in på ditt spelkonto hos den sportsbook som du har valt. När du har loggat in så klickar du på fliken för insättningar som du ofta hittar om du klickar på ditt spelkonto när du är inloggad.

Här kan du sedan välja vilken betalningsmetod som du önskar att göra en insättning med och här väljer du då Trustly. De flesta sajterna för sportsbetting har 100 kronor som minsta insättning med Trustly.

Kom ihåg att det är viktigt att sätta gränser för ditt spelande för att du ska ha full kontroll och inte spela för mer än du har råd med. Detta är dessutom obligatoriskt för alla sportsbetting sajter efter den nya regleringen som trädde i kraft i januari 2019.

När du har valt gränser för ditt spel så klickar du dig vidare till nästa sida där du väljer vilken bank du har kopplad till ditt konto hos Trustly.

Nu kommer du att få klicka dig vidare ytterligare en gång och därmed komma till sidan för verifiering, där fyller du endast i ditt personnummer och sedan öppnar du appen för e-legitimation. Efter detta kommer insättningen att komma in på ditt spelkonto och du kan börja betta på spel med de grymmaste oddsen, glöm inte att kika in vår sida för odds bonus om du vill veta vilken betting sajt som har de bästa erbjudandena.

Snabba och smidiga uttag med Trustly

När du gör insättningar och uttag med Trustly så går det oftast in på ditt konto med detsamma. De flesta banker erbjuder direktöverföringar med Trustly men det kan vara bra att dubbelkolla detta med din bank innan. Det krävs bara några enkla knapptryck.

När du har gjort en insättning hos betting sajten som är din favorit, spelat och vunnit, så vill du såklart ta ta din vinst från ditt spelkonto. Behöver vi säga att detta är minst lika enkelt som att göra en insättning med Trustly?

Du du redan har gjort en insättning med Trustly tidigare så är alla uppgifter redan sparade och klara, det enda du behöver göra är att bekräfta ditt uttag med din mobila bankidentifiering. Vanligtvis så kommer din vinst in på ditt bankkonto på bara ett par minuter, men det kan ibland ta längre tid beroende på hur lång tid det tar för bettingsajten att godkänna ditt uttag.

Tillkommer det några avgifter med Trustly?

Vanligtvis så blir du direkt meddelad på sidan för insättningar och uttag om vald betalningsmetod har några avgifter eller inte.

Vanligtvis så är alla insättningar och uttag med Trustly helt kostnadsfria. Men dubbelkolla med din sportsbetting sajt innan du gör en insättning för att vara säker på att det är helt kostnadsfritt.  

Är Trustly säker betalningsmetod?

Alla regelbundna användare av Trustly betting vet att det är en otroligt säker metod att använda sig av för överföringar på nätet. Men om du inte tidigare har använt dig av Trustly så ska i ge dig all information på varför det är en väldigt säker metod och varför vi rekommenderar Trustly till alla som vill göra överföringar på nätet.

Trustly har gjort det enkelt att göra säkra överföringar på nätet. De använder sig av SSL-teknik för att kryptera alla överföringar från och till ditt bankkonto. Detta betyder att inte ens spelsajten som du gör överföringen till kommer att få ta del av dina bankkontouppgifter, då de är krypterade och skickas via Trustly.

Trustly har under många år byggt upp ett förtroende för sina användare och vi kan rekommendera dig att använda Trustly om du är osäker på att göra överföringar online, då vi kan garantera att du alltid är trygg med Trustly.

Finns det risker med att använda sig av Trustly?

Det finns ingen risk med att använda sig av Trustly betting, då det är så pass etablerat och säkert företag. Med deras krypterings certifiering så behöver du inte vara orolig alls.

Det kan såklart hända saker med överföringar som att de till exempel kommer fel, det är dessvärre en möjlighet när allting sker digitalt. Vi har dock inte hört om många fall och av vår erfarenhet så kan både betting sajten samt Trustly hjälpa dig med att få tillbaka dina pengar snabbt och utan krångel.

Alternativa betalningsmetoder till Trustly betting

Vi brukar alltid rekommendera Trustly först och främst till alla som vill betta online då vi vet att det är väldigt säkert och går snabbt att använda sig av. Men om man föredrar att använda andra betalningsmetoder av någon anledning så ska vi självklart ge dig några alternativ på andra metoder som är trygga och bra för insättningar och uttag.

Swish är en betalningsmetod som har blivit mer och mer populär att använda när man bettar på sport online. Det är en app som du enkelt laddar ner till din mobiltelefon och sedan kopplar till ditt bankkonto via din internetbank. Dessa överföringarna går ofta lika snabbt som Trustly, men kan även där ta ett par dagar, så därför är det bra att även här kika med din bank innan du gör transaktioner.

Sammanfattning av Trustly betting

Sammanfattning av trustly betting

Som vi har nämnt många gånger redan så är Trustly garanterat en av de säkraste betalningsmetoderna när det kommer till transaktioner på nätet. Det fungerar helt enkelt på samma sätt som om du skulle ha en plånbok med cash och betala därigenom, då det är väldigt sällsynt att det tillkommer några avgifter samt att det nästan alltid går som en direkt överföring.

Vi tycker därför att Trustly är toppen för att använda när man bettar online. Jag tror att alla varit där någon gång, man kommer på att man missat att betta på ett spel och står i matkön, då kan du enkelt ta fram mobilen och göra en överföring med Trustly och bekräfta transaktionen med bank identifiering direkt i din mobiltelefon.