Bästa betting appen – Streama och betta direkt i mobilen

Written by Nils Ersondlo Last time updated 22 november 2023

Den bästa betting appen kan vara svårt att hitta. Bettingsajter som finns tillgängliga på mobilen är många och det är en stor djungel. Att själv testa och lista ut vilken man gillar bäst tar otroligt mycket tid. Det är därför vi finns här!

bästa betting appenI dagsläget är många på språng, och som alla vet så kan det handla om snabba ryck när man hittar en match som man vill betta på. Vi har i denna guide gått igenom några av våra favoriter när det kommer till bäst betting appar, gått igenom vilka kriterier som du ska kika efter när det kommer till appar, och hur det fungerar.

Bettingsajterna med den bästa betting appen:

Ad disclosure
How we rate?
#
4.5/5

100 zł Bonus

Minsta insättning 100 kr. Vinster kommer utan omsättningskrav.
App availability
#
5/5

100 zł Bonus

Omsättningskrav gäller. Minsta insättning 100 kr.
App availability
#
4.5/5

500 kr Bonus

100%

Insättningskrav på 100 kr
Omsättningskrav: 12x
App availability
#
4.5/5

100 zł Bonus

Minsta insättning 100 kr. Endast nya spelare.
App availability
#
4.5/5

500 KR I GRATISSPEL

Bonus

18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här
Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 juli och framåt.
Min. insättning 100 kr.
Minimumodds 1.80
Bonusen är giltig i 60 dagar.
App availability
#
5/5

1.250 I SPELKREDITER


Endast nya spelare.
Giltig i 30 dagar.
Minsta insättning 50 kr.
App availability

Vi listar – de 3 bästa betting apparna 2021

När man ska välja betting app så är det viktigt att de fungerar felfritt, att de är lättnavigerade och framförallt att de är säkra att använda sig av. Här kommer några operatörer som vi anser har några av de bästa betting apparna.

Unibet – en app med hög kvalité!

Hos Unibet hittar du en app med riktigt hög kvalitet och unika funktioner. Du kan kika på live stream direkt i appen och du får tillgång till mängder av marknader. Vet du att du kan streama runt hela 10 tusen matcher varje år direk i appen i din mobiltelefon?

Betfair – två appar, en för sports betting och en för spelbörs!

Betfair erbjuder två appart för betting i deras utbud, en för odds och sedan har de en helt egen app för deras spelbörs. I deras spelbörs så kan du betta mot andra spelare istället för själva spelbolaget, vilket kan ge dig ännu mer!

888 sport – bra app för live stream !

Du kan ladda ner 888 sport betting app direkt i din mobiltelefon oavsett om du använder dig av android eller iPhone. Det finns mängder med matcher och deras live stream fungerar felfritt. Kika dessutom in 888 sport om du vill ta del av grymma odds bonusar.

Bästa betting appen – vad bör man att tänka på?

Vi skulle vilja säga att det är bra att testa sig fram när man vill hitta den bästa betting appen för att det ska matcha just vad du letar efter. Det är självklart alltid bra att kika på våra recensioner för att få en liten aning om vilka funktioner som finns, betalningsmetoder och att allting fungerar som det ska. Vi kikar på allting från design, utbud, om den är lättnavigerad, inte har några buggar etc. Och vi ger dig alltid vår uppriktiga och genuina åsikt.

Bästa betting appen för iPhone och Android

Det är enkelt att komma igång med betting appar oavsett vilken mobiltelefon du använder dig av. Vi skulle vilja påstå att alla betting sajter som erbjuder en app fungerar både på iphone och android. Så länge du har en smartphone så går det alldeles utmärkt.

Det första du behöver göra om du vill komma igång och betta på mobilen är att ladda ner själva appen, det gör du genom att gå in på antingen Appstore, om du har iphone, eller Google play om du använder dig av Android.

Ibland så kan du dessutom hitta länken till appen direkt på spelsajtens hemsida, om du tycker det är enklare.

Du klickar sedan på sökfältet i appen och söker på den bettingsajt som du önskar spela på. Du får sedan ladda ner appen och registrera dig.Om du redan har ett spelkoto hos den specifika sajten så kan du helt enkelt bara logga in direkt, antingen med användarnamn och lösenord eller med bank identifiering.

Den bästa betting appen med bonus

Bästa betting appen bonusNågonting som vi alltid kikar på när vi pratar om den bästa betting appen, är såklart att man ska bli erbjuden en betting bonus när man registrerar sig, även om man väljer att göra det från appen. Som tur är så erbjuds i princip alltid samma bonus på appen som du blir erbjuden om du spelar på datorn. Det finns därför ingen chans att du missar några grymma erbjudanden bara för att du väljer att spela på appen.

Vi vill dessutom tipsa om att på appar kan du ofta ställa in push-notiser, som ger dig nyheterna direkt som ett meddelande på skärmen på din mobiltelefon, där kan du få nyheter om matcher, erbjudanden och andra viktiga saker som man inte vill missa.

​Bettingapp med Cash-out

Någonting som många spelare använder flitigt idag är cashout funktioner, vilket även erbjuds i många betting appar. Funktionen gör så att du kan öka dina vinstchanser och minska dina förluster om du skulle råka ut för det. Allt handlar om rätt tillfälle när det gäller cashout, och du kan läsa mer om det i våra recensioner för de bettingsidor som erbjuder funktionen, exempelvis Betfair.

Är det skillnad i utbudet?

Det är verkligen en förutsättning om det finns ett brett utbud av marknader i den app som du väljer att spela på. Det ska vara en självklarhet att det finns mängder av marknader som dessutom har bra odds. I Unibets app så hittar du till exempel närmare 4000 marknader och 50.000 fotbollsspel, med grymma odds. Du hittar dessutom mängder av andra sporter som till exempel tennis, hockey och trav.

Appen har dessutom en enkel navigering med en skön design, där du enkelt kan klicka runt för att antingen hitta det du söker, eller för att prova på någonting nytt.

Vilka sporter finns att ta del av via betting appar?

När man letar efter den bästa betting appen så vill man såklart att sina favoritsporter finns tillgängliga. Det är vanligtvis ingen skillnad på bettingsajters desktopsida och deras betting appar. Alla marknader och sporter som du kan hitta på datorn finns att ta del på i deras betting app. De vanligaste sporterna är fotboll, tennis och ishockey.

Kan jag streama sport via betting appar?

Absolut. Live streaming är otroligt populärt bland online spelare och betting appar är det optimala sättet att streama sport på. Om du är iväg och inte har tillgång till datorn och ditt favoritlag spelar nu – så är det bara att ta upp mobiltelefonen och kika på matchen samt betta live direkt i appen.

Uttag och insättningar

Att göra uttag och insättningar fungerar lika bra på betting appar som det gör på desktop. Med vissa betalningsmetoder som till exempel Swish, som du redan har som en app i din mobiltelefon, så kan det till och med vara enklare. Du behöver aldrig oroa dig för att det inte ska fungera, alla de betting sajter som vi kikat på har erbjudit alla betalningsmetoder på deras appar, som de gör på hemsidan på datorn.

De vanligaste betalningsmetoderna som du kan hitta på de flesta betting appar är betalkort som Mastercard och VISA, e-plånböcker som Neteller och Skrill, Trustly, Swish och Paysafecard.

Du klickar bara på insättning/uttag precis som vanligt och följer sedan de steg som är nödvändiga för just den appen som du spelar på. Om du vill veta mer ingående hur det fungerar för respektive operatör så rekommenderar vi dig att du kikar på våra recensioner.

Är det säkert att betta på appar?

Säkerhet är någonting som ligger oss på kritik.com varmt om hjärtat. Vi vill att alla spelare ska känna sig trygga när det spelar på nätet och det är därför vi alltid kontrollerar säkerheten först. Appar i dagsläget håller en hög säkerhetsnivå, det råder det inga tvivel om. Det är så pass utvecklat och vi skulle vilja säga att det håller minst lika hög kvalite som säkerheten på en bettingsajt som du besöker via datorn. Alla appar för betting och andra spel skyddar all form av känslig information med kryptering. Du behöver alltså aldrig oroa dig för att känsliga uppgifter som betalningsuppgifter eller annan privat och känslig information kan komma i fel händer.

Det är standard att alla de bästa betting appen använder sig av den senaste krypteringstekniken samt brandvägg för att skydda dig som spelare. Vi skulle dessutom aldrig tipsa om en app där säkerheten brister på något sätt. Vi har de högsta kraven när det gäller säkerhet på nätet.

Sammanfattning om bästa betting appen

Man kan lugnt säga att de mobila spelarna erbjuds mängder av möjligheter. De flesta bettingsajter erbjuder idag appar och mobilsajter och det är svår att veta vilken som är bästa betting appen i djungeln av spelsajter. Det kan skilja mycket i utbud och funktioner, sedan är det såklart väldigt viktigt att appen är användarvänlig och enkel att navigera, speciellt då det handlar om en relativt liten skärm.

Vi har i vår guide presenterat några av våra favoriter när det kommer till betting appar, som du säkert såg längre upp, och vi hoppas verkligen att det har hjälpt dig att kanske hitta din egen favorit. Glöm inte heller att kika på de bästa betting bonusarna här, för att veta vilken sajt du kan betta stort på, medan du själv bara gör en liten insättning.

Vanliga frågor om betting appar

Vem har den bästa betting appen?

Det beror lite på vad man söker efter. Unibet har en grym att med stort utbud och hög kvalite. Se alla oberoende recensioner på betting appar hos kritik.com.

Kan man få en bonus på betting appar?

Ja det finns spelbolag som erbjuder bonusar på deras betting app. Vi listar alla spelbolag med grymma betting appar som dessutom erbjuder bonusar.

Är betting appar säkra?

Appar överlag i dag håller mycket hög säkerthet. Vissa gånger till och med mer än i en vanlig webbläsare. Betting appar i sverige måste hålla viss kvalite och dessutom vara krypterade. Läs mer hos oss på kritik.com om du vill veta mer om säkerhet på nätet.

Hur vet man att det går att betta i mobilen?

Spelsidor är extremt duktiga på att meddela om de har en app eller ett mobilcasino. Hos oss hittar du alla sajter där du kan betta direkt i mobilen.

För att acceptera cookies klicka på Godkänn. Läs mer om cookies på vår sida med Cookie policy.
Cookie policy Godkänn

Vi utvärderar och jämför personligen alla tillgängliga onlineoperatörer och förser våra användare med uppdaterad och detaljerad information. Hitta våra utvärderingskriterier i recensionerna.