Skip to main content

Sports betting – Vi listar de bästa sajterna 2019!

Sports betting är någonting som blivit mer och mer populärt för många spelare att prova på online. Vi vet att det går att spela på diverse sporter, men hur fungerar odds och hur spelar man sportsbetting online? Vi kommer att gå igenom allt du behöver veta för att spela odds och ge dig alla de bästa bettingsajterna med bäst odds och bonusar.

Topp 12 bäst betting:

Trading Bonus Regler och villkor Betyg Länk
Unibet sports betting recension Unibet sports betting recension 200% på första insättningen upp till 2000 Kr Omsättningskrav 5x, odds minst 1.40 för att räknas mot omsättningskravet
Hämta
888 sports betting recension 888 sports betting recension 500% upp till 500 Kr bonus Omsättingskrav 8x, lägsta odds 1.80 på spel för att omsätta bonus
Hämta
LeoVegas sports betting recension LeoVegas sports betting recension 100% odds bonus på första insättningen 18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 4x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.
Hämta
Hajper sports betting recension Hajper sports betting recension 100% upp till 1000 kr Omsättningskrav på 10 gånger
Hämta
ComeOn sports betting recension ComeOn sports betting recension 400% upp till 500 kr! Omsättningskrav på 8 gånger (för odds)
Hämta
Bwin sports betting recension Bwin sports betting recension 100% med upp till 250 kr Minsta insättning 100 kr. minimum odds på 1.7.
Hämta
Paf sports betting recension Paf sports betting recension 100 kr att spela för! Måste göra en insättning
Hämta
Interwetten Sports betting recension Interwetten Sports betting recension 100% upp till 1000 kronor 10X insättning med minimum odds 1,7
Hämta
Mr Green sports betting recension Mr Green sports betting recension 5000 kr Inga omsättningskrav. Maxinsats på 500 kr.
Hämta
Betsson sports betting recension Betsson sports betting recension Upp till 1000 kr i välkomstbonus Insättningskrav på 100 kr och måste omsättas 8 gånger på odds
Hämta
Betfair sports betting recension Betfair sports betting recension 1000 kr 100% bonus. Omsättningskrav på 5 gånger
Hämta
Rizk sports betting recension Rizk sports betting recension 1000 kr 100% upp till 1000 kr

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen | Regler & Villkor gäller

Grym betting hos Betfair

Betfair har sedan länge varit en av de främsta bettingsajten när det kommer till odds. De fokuserar med andra ord inte bara på att ge dig den bästa casinoupplevelsen, men även den bästa odds upplevelsen tillsammans med odds tips och match odds, bra odds helt enkelt!

Betfair har ett enormt utbud av sport och underhållning när det kommer till odds och det är inte många som kan jämföra sig med dem. Här kommer du ha möjligheten att spela på fotboll, ishockey, basket och mycket mer.

Betfair sports betting recension

1.000 kr BONUS

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen| Regler & Villkor gäller
Läs mer Hämta

Bonusar och kampanjer för betting online

Bettingsajter erbjuder i dagsläget enbart en välkomstbonus till sina spelare. Detta beror på den nya regleringen och att villkoren för vad som får och inte får göras är hårdare. Det finns ofta flera olika alternativ till vilken betting bonus som man kan ta del av. Flera Spelsajter som erbjuder sportsbetting och annan underhållning låter dig välja vilken bonus du vill ta del av, vi har exempelvis Betsson som erbjuder dig en riktigt bra insättningsbonus odds när du vill spela på odds. Men har även andra bonusar beroende på vad man önskar att spela på för typ av spel.

Erbjudanden kan variera och det är alltid viktigt att lära vilka regler som kommer med den bonus man väljer, det är även bra att ha i åtanke att de flesta spelsajterna enbart erbjuder en bonus till nya spelare eller till spelare som inte gjort en insättning tidigare.

Hämta den bästa insättningsbonusen hos Betsson

Betsson har i flera år varit en av de bästa sajterna för att spela odds online på. De har ett stort utbud spel tillsammans med ett enormt spelbord för alla som älskar att spela odds online. Här kommer du även ha möjligheten att ta del av en. Generös insättningsbonus när du väljer att spela odds online.

Allt du behöver göra är att antingen skapa ett konto hos betsson eller göra en första insättning för att spela på odds, där kommer du ha möjligheten att ta del av en generös insättningsbonus odds som hjälper dig att öka dina vinstchanser. Glöm inte att läsa alla regler- oh villkor för vad som gäller för varje individuell bonus.

Betsson sports betting recension

1.000 kr BONUS

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen| Regler & Villkor gäller
Läs mer Hämta

Vad du behöver för att spela på odds sidor

Att spela odds har aldrig varit enklare. Dock så kan det vara klurigt att komma igång om man aldrig spelat på odds sidor innan. Det första man undrar innan man börjar spela är såklart vad sportsbetting är för någonting.

Många av oss vet redan var betting är för någonting och det betyder kort att man satsar och försöker att förutspå just hur en match ska sluta, skulle man eventuellt vinna så får man helt beroende på oddsen en vinst, skulle det vara så att du bettar och förlorar, så går din förlust till spelbolaget istället.

För att ha möjligheten att spela odds online så måste du vara över 18 år och du måste ha eller skaffa ett konto hos spelsajten du vill spela sportsbetting hos, när du skaffar kontot så kan det vara bra att tänka på att man måste ha e-legitimation för att verifiera sitt konto.

Hur fungerar sports betting?

Hur fungerar sports betting

När det kommer till att spela odds online så är det lite annorlunda till skillnad från att exempelvis spela på en travarena eller liknande. När det kommer till odds online så spelar du inte mot andra spelare. Utan du spelar mot spelbolaget själv.

Spelbolagen sätter oddsen som de själva tycker når upp till dem själva och ditt jobb är att ”slå” banken för att vinna. Det finns självfallet bra och dåliga odds och ditt jobb är att hitta de som fungerar bra och som get dig bäst vinstchanser.

Låt oss säga att Frankrike möter Ryssland i VM. Oddsen att Frankrike vinner är 2.5, detta är för att Frankrike anses ha ett av världens bästa fotbollslag och vi ser inte dem förlora allt för ofta. Oddsen är därför höga och gör dem mer attraktiva att spela på.

Det kan vara en utmaning att förstå alla odds, siffror och upplägg ibland, men om man tar sig lite tid, läser och går igenom sajterna samt hur de fungerar, så inser man ganska snabbt att det är ett väldigt enkelt upplägg, speciellt om man lär sig om de olika grenarna. Ta fotboll till exempel, vet du vilka lag som ligger i toppen samt vilka lag som var väldigt låga odds mot sig och chansen att de ska vinna, så är det lätt att sedan komma fram till vilka odds som kan vara de vinnande.

Det är säkert att spela odds online

För oss så är det otroligt viktigt att bara rekommendera säkra och pålitliga sajter, det är det vi finns här för på kritik.com. Det första vi kollar på är såklart om sajten har svensk spellicens eller inte. Självklart så har alla de sajter vi rekommenderar svensk spellicens. Skriver vi inte om dem, så har de inte licens, enklare än så är det inte.

När det sedan kommer till hur säkert det är att spela på svenska bettingsidor online och att hålla på med odds så beror det helt på vilka säkerhetsåtgärder de har tagit till som kryptering och annan säkerhet. Vi kikar alltså på alla betting sajter så de har en krypterad sajt och att de är pålitliga. Det finns sedan flera andra saker som du själv kan göra för att skydda dig från att obehöriga ska komma åt din information.

Detta är allt ifrån att ha ett bra antivirusprogram och se till att man har en stark brandvägg, se till att ha starka lösenord och att aldrig ladda ner eller öppna filer som man inte vet var de kommer ifrån. Det är också bra att inte spara lösenord och se till att man håller koll på sin spel- och transaktionshistorik, för att vara extra säker på att ingen har åtkomst till någonting.

Ju mer du skyddar dig själv och dina uppgifter, ju säkrare är det för dig när du spelar odds online hos spelsidor med odds.

Bäst spelsidor med odds online

Hur väljer man var man ska spela odds online? Det finns så många bra spelsajter och alla tävlar om att erbjuda de mest och det bästa för sina spelare, detta tillsammans med smidiga och säkra uttag och insättningar, enkla verifieringar tillsammans med e-legitimation och så många bra spel som det bara går att hitta.

Odds online är enkelt och du behöver inte yra runt bland en massa spel som du inte känner till eller som du aldrig har hört talats om. De flesta spelbolagen har skapat ett enkelt upplägg under specifika kategorier så att du ska ha en så pass bra spelupplevelse som det bara går.

Spelsidor med odds är väldigt enkla att hitta, markerar de inte i sina menyer att de har odds, så kan du vara väldigt säker på att de inte erbjuder odds online till sina spelare. Spelbolag vill att du ska vara så informerad som möjligt och kommer att ge dig så mycket information och hjälp angående sportsbetting som de bara kan.

För att vara säker på att du hittar spelsidor med odds och som är säker att spela odds online på, så rekommenderar vi att du kollar in sajterna innan du bestämmer dig för att spela på dem. Detta då de kanske inte erbjuder sporten som du letar efter, för att de kanske inte har ett spelschema som passar dig, går ut med riktigt dåliga odds eller som kanske inte har en bra kundtjänst om du skulle behöva ha hjälp med att få odds tips av någon. Allt du behöver veta för att hitta spelsidor med odds och de bästa odds online hittar du i våra individuella sportsbetting recensioner, där kan du läsa allt du behöver veta om de specifika spelbolagen och deras odds online. Och självklart sist men inte minst, hitta bäst odds bonus.

Tennis bettingEsports bettingfotboll betting

Spela odds online i mobilen

Vi uppskattar betting sajter som erbjuder sina tjänster på mobiler och på surfplattor. Ännu mer uppskattar vi att vi kan sitta på vår smartphone och lägga match odds, odds och andra bra odds samtidigt som vi följer matcherna och spelen på vår TV.

Det flesta spelbolagen erbjuder en bra, säker och lättnavigerad app eller mobilsajt så att du kan lägga alla dina odds online, var du än befinner dig. Det är sant, alla betting sajter erbjuder inte lika bra spelupplevelse eller navigation på mobiler/surfplattor som de gör när det kommer till datorer. Det gäller att hitta spelsidor med odds som ger dig en suverän spelupplevelse utan krångel. Vi vill därför rekommendera dig att testa flera olika sajter, för att se vilken som passar just dig bäst.

Sammanfattning

När det kommer till odds online så säger vi precis som vi säger om alla spelsajter. Spela försiktigt och spela aldrig för pengar som du inte har. Du kommer vara tvungen att sätta en insättningsgräns när du skapar ett spelkonto och om du redan har ett konto, så kommer du att bli meddelat att du behöver sätta gränser för hur mycket du får spela för.

Det finns ingenting som säger vad du får och inte får spela på när det kommer till odds online och sportsbetting. Tycker du om basket, spela på basket. Är du en support av fotboll? Lägg dina odds på fotboll, följ match odds när det kommer till ditt hockeylag eller varför inte testa någonting nytt och se vad spelbolaget erbjuder när det kommer till sportsbetting?  Valet är helt ditt och du bestämmer vad du vill göra. Allt som avgör om du vinner eller förlorar är oddsen som du lägger.

Ta en närmare titt på våra recensioner, lär dig var spelbolagen erbjuder och hitta spelsajten som passar dig bäst och som har bäst odds för just dig. Du kanske inte kommer ha möjligheten att spela gratis, men det betyder inte att du inte kommer att hitta värdefull information som hjälper dig att bestämma var du vill spela.